Založ si blog

Matovič banány už nerozdávaj

Vŕtalo mi hlavou odkiaľ ten Matovič berie toľko banánov. A konečne som na to prišiel.  Tento pán , ktorý nemá rád gorily ich zrejme sám nedokázal skonzumovať. Dva o pol mesiaca sa priživuje s OKS na kauze Gorila a zrejme len náhodu zabudol povedať,  že komunikujú s ekonomickou oligarchiou tejto krajiny, že sú nielen na ňu napojení, ale zasahujú aj do kandidátky Obyčajných ľudí.

Hovorí sa „Zlodej kričí, chyťte zlodeja“. Zrejme nič lepšie nevystihuje politikov  OKS a Matoviča, potom, čo si celé Slovensko mohlo pozrieť video, ako sa nechávajú inštruovať od finančnej skupiny. A viete aké ponaučenie plynie z tejto Matovičovej maškarády? Možete byť obyčajný  podvodník, ale pritom vyzerať slušne. Matovič s pánmi z OKS nám ukázali, ako sa to robí.

Napríklad  Ondrej Dostál z OKS (tiež bol na videu s finančníkom) si ešte nedávno hovoril občiansky aktivista. Pred vstupom do politiky sa začal zviditeľnovať  napríklad tak, že sa postavil k protestujúcim za ľudské práva v Číne. Potom sa mu podarilo na „chrbáte“ strany Most – Híd spoločne s ďalšími troma kolegami z OKS dostať do parlamentu. Moralizovanie, urážanie a ukazovanie prstom na druhých je asi najlepší  spôsob ako odlákať pozornosť od podstatnejších vecí. A tak aj robili. Keď už Dostálovi moralizovanie na medializáciu nestačilo, prišiel za asistencie kamery na čínsku ambasádu, odkiaľ ho museli vyviesť. Keď si potom dal narásť škaredú bradu, aby opäť zažiaril, začínal som si chvíľami myslieť, že sa možno nabudúce objaví v ženských šatách. A kým Dostál robil „opičky“, jeho kolegovia Peter Zajac a ďalší dvaja zostali pri moralizovaní.

Pekne v tichosti však všetci podporovali a menili zákony podľa predstáv ekonomických oligarchov a riadili sa ich pokynmi napríklad pri daňovo – odvodovej reforme. A ktovie pričom ešte. Spolupráca bolo korektná. Oligarchovia prispeli do straníckej kasy, OKS skákali ako im povedali a čo je hlavné tvárili sa morálne. Robili to celkom šikovne, pretože nikto za celú dobu neprišiel na to, že sú ich predĺženou rukou v parlamente. Na podvodníkov však došlo.

Vrana k vrane sadá. A tak si OKS sadli s Matovičom a ten nemal žiadne námietky spriahnuť sa tiež s finančníkmi. Až teraz, keď to prasklo. A zase sa snaží kľučkovať a klamať.  Len nedávno som si od neho prečítal, že „ľudia už nechcú voliť mačku vo vreci“. A krátko na to som si pozrel video, ako si šteboce so zástupcom finančnej skupiny a jeho trápnu reakciu. A nie je práve on tou mačkou vo vreci?
Podarí sa tomuto človeku ešte ľudí presvedčiť? Asi áno, no hádam ich už bude menej.  Vlani sa skoro rozplakal, keď oznámil, akú fantastickú kandidátku dal dohromady. Rozcítiť sa mohli aj ekonomickí oligarchovia, keď videli, že ich investícia sa vyvíja sľubne. Matovič  nechajte si svoje banány a ak ste nimi už presýtený, iným ich nenoste.  

Kauza Cervanová odhalila mediálnu mafiu a jej konšpiráciu. Vitajte na slušnom Slovensku!

23.05.2018

Bolo mi jasné, že môj včerajší status o odsúdených vrahoch študentky Cervanovej a ich obhajcoch z radov novinárov a vraj slušných ľudí vyvolá reakcie. No tí ktorí sa mali vyjadriť buď mlčia, alebo nevidia žiadny problém. Prečo ma to vôbec neprekvapuje? Lebo sám novinár Hanus totižto odhalil fungovanie mediálnej mafie (samozrejme s rešpektom k poctivým [...]

Toto je slušné Slovensko: Prezident sa zabáva s vrahmi, organizátori protestov pozývajú na tribúnu obhajcu zločincov, Hríba

22.05.2018

Chcem poďakovať investigatívnemu novinárovi Martinovi Hanusovi z redakcie postoj.sk, ktorý v týchto dňoch uvádza knihu o vražde študentky Ľudmily Cervanovej s názvom „Hra sa skončila“ za to, že napriek svojmu pôvodnému presvedčeniu o nevine odsúdených vrahov, poctivo hľadal fakty, ktoré mu nakoniec otvorili oči. Netrpezlivo čakám na nahrávku z výsluchu kľúčovej [...]

Ďakujeme Bratislavský kraj. Dôveru si chceme zaslúžiť

13.03.2012

Karty sú rozdané, no bol by som rád, aby sme neskončili pri suchom konštatovaní… Je po voľbách zvyknite si. Chcem sa poďakovať voličom z celého Slovenska, ale špeciálne obyvateľom Bratislavského kraja, s ktorými sme sa v uplynulých mesiacoch stretávali a podporili Smer. Vašou zásluhou sme dosiahli historicky najlepší výsledok. Smer podporilo v kraji 109 510 [...]

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

glvac

Dobrý deň, som Martin Glváč, aj ja chcem tomu dať Smer(-:, píšem, keď ma niečo poteší a zaskočí a o dobrých a zlých rozhodnutiach pre Slovensko

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 78785x
Priemerná čítanosť článkov: 3581x

Autor blogu

Kategórie